Verzend- en leveringsbeleid

Bestellingen worden na volledige betaling bezorgd. Voor de zending gebruiken wij de service van PostNL. Wij verzenden je bestelling zo snel mogelijk. We brengen het maximaal binnen 5 dagen bij een servicepunt van PostNL zodat je binnen 7 dagen je pakketje hebt. Let wel: dit is meestal alleen op werkdagen en op zaterdag.


In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren vanwege drukte bij ons of bij PostNL. Hier nemen we dan contact over op waar mogelijk.


Heb je de bestelling binnen 8 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op via info@queersunited.nl 

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een e-mail van ons en van PostNL, in de mail van PostNL staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen.

Als de bezorgdienst het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze bij je langs kunnen komen. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. 

Belangrijke informatie:

Wij leveren op dit moment alleen in Nederland. Voor Belgische orders willen wij je vragen om ons te mailen op info@queersunited.nl zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Verzendkosten voor één boek zullen verzonden worden als brievenbuspakketje á 4,50 euro. Twee of meer boeken worden verzonden als gewoon pakketje á 7 euro. Hele grote bestellingen worden in overleg verzonden. 


Verkeerd verzendadres ingevuld? 
Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@queersunited.nl. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. 
Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Vaak nemen we dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat wij het pakket opnieuw moeten verzenden en de kosten in rekening brengen.